Lokeren
30.01.2010
Foto: Axiradio
alt=

Circus Malter in Lokeren

zaterdag 30 januari 2010 om 19:38 door Michel

Een echt circus in het centrum van Lokeren.

Het circus Rose Marie Malter staat dit weekend op de Markt van Lokeren. Het is de eerste keer in jaren dat een echt circus nog eens de tenten opslaat in het centrum van de stad. Normaal had dit al 2 weken geleden moeten gebeuren, maar door transportproblemen, te maken met het slechte weer in heel Europa, konden de artiesten niet tijdig in Lokeren zijn. "Wij stonden ingesneeuwd in Duitsland", zegt Alex Ramien, schoonschoon van Rose Marie Malter en spreekstalmeester en waaghals van het circus.

"Er waren nog meer artiesten die in Lokeren zullen optreden aan het werk in kerstcircussen overal in Europa. Ook zij konden hier niet zijn. Om het publiek een goede show te kunnen aanbieden hebben we dan maar beslist om de komst van het circus met twee weken uit te stellen."
Voor Rose Marie Malter betekenen de optredens in Lokeren de start van het nieuwe seizoen 2010. Het komende jaar ziet er trouwens veelbelovend uit, want na een paar zwakkere jaren lijken de mensen nu toch weer de weg naar de circustent gevonden te hebben.

Meer info op www.circusrmmalter.com.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio