Lokeren
29.01.2019
alt=

Politiezone Lokeren

dinsdag 29 januari 2019 om 00:51 door Michel

Interventies van het voorbije weekend.

-Toen een interventieploeg vrijdag 25 januari omstreeks middernacht een groepje jongeren wou controleren in de Kerkstraat, ging één van hen op de vlucht. Hij kon snel ingerekend worden. De 18-jarige jonge man was in het bezit van een beperkte hoeveelheid cannabis en cocaïne, maar ook van enkele attributen die wezen op dealing. Ook bij een huiszoeking werden nog drugs aangetroffen. Betrokkene werd gearresteerd.

-Op zaterdagnamiddag werd een diefstal van keuken- en badkamerkranen vastgesteld uit een ondergrondse garage in de Oud-Strijderslaan.

-Zaterdagnacht, omstreeks 03.00u, stelde een interventieploeg op de N47 (Koningin Fabiolalaan) vast dat een autobestuurder aan een snelheid van circa 150 km reed (maximum snelheid= 70km/u). De 30-jarige bestuurder werd ter hoogte van het kruispunt met de Gentse Steenweg uit het verkeer gehaald. Hij blies positief. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

-Op zondagavond controleerden we een 17-jarige pizzakoerier die een bromfiets bestuurde. Hij had geen geldig rijbewijs.

-Op zondagavond stond een 45-jarige man bier te drinken in de traphal van een appartementsgebouw in de Vredegerechtstraat. Door zijn dronken gedrag zorgde hij voor overlast. Hij werd bestuurlijk aangehouden.

-In de nacht van zon- op maandag sukkelde een 27-jarige vrouw omstreeks 03.00u op het commissariaat. 'Ze oot heur sluuëvers auverèks oane'. Zij maakte zich kwaad op de politiemedewerker achter de balie omdat ze haar voertuig niet meer vond. 'Veur dè te dirven duune moedde toch vriee asgrant zijne'. Of dronken. Zij werd bestuurlijk aangehouden.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio