Lokeren
09.05.2019
alt=

“Fiesta Europa” : het ultieme vakantiegevoel

donderdag 9 mei 2019 om 22:08 door Michel

Ook dit jaar komt “Fiesta Europa” op 10, 11 en 12 mei met plezier terug 3 dagen naar Lokeren. Ons bonte gezelschap marktkramers zet de tenten op de Markt op.

Uniek concept
Op “Fiesta Europa” vind je Corsicaanse specialiteiten naast Italiaanse salami en kazen, Franse zeep en lavendel, Duitse juweeltjes, Griekse olijfolie ... Verwacht je aan een 30-tal standhouders die met plezier specialiteiten uit hun land of regio te koop aanbieden. En het gaat heus niet alleen over eten en drinken, ook allerlei artisanaat is er te vinden. Kwaliteit, originaliteit en authenticiteit staan voorop.

“Fiesta Europa” is echter veel meer dan een kleurrijke markt. Je kan er niet alleen komen shoppen bij de internationale kramen, je kan er ook lekker eten en drinken. Op ons gezellig terras vind je een kwaliteitsvol aanbod van gerechten en bijhorende dranken. De gevestigde waarden zoals paëlla, pizza, hamburgers, de Paljas bierstand, wijnen en cocktails … Je zal er allemaal van kunnen genieten!

Ruime openingstijden
De openingstijden op vrijdag hebben we wat uitgebreid t.o.v. vorige jaren, zodat mensen al vanaf vrijdagmiddag kunnen langskomen. Op vrijdag beginnen we om 12 uur en blijven we open tot 22 uur. Zaterdag kan je de hele dag bij ons terecht vanaf 10 uur tot 22u en zondag van 10 tot 19 uur.

Animatie
Op elk moment van de dag willen we op Fiesta Europa de juiste sfeer scheppen. Dat doen we met leuke optredens, waar je van kan genieten van op ons gezellig terras. Raadpleeg onze website www.fiestaeuropa.eu of onze facebookpagina voor de meest actuele informatie.
Kleine levensgenieters zijn ook meer dan welkom. In samenwerking met het Belgisch Kinderkanker Steunfonds bouwen we weer een leuk kinderdorp met springkastelen en knutsel- en speelzones waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Goede samenwerking
Het succes van “Fiesta Europa” is mede te danken aan de goede samenwerking met de stad Lokeren. Daar zijn we dankbaar voor.

Openingstijden
Vrijdag 10 mei: 12u – 22u
Zaterdag 11 mei: 10u – 22u (Toeristische Waaslandmarkt: 10 – 17 uur)
Zondag 12 mei: 10u – 19u (Korte ketenmarkt: 10 – 14 uur)

NIEUW:
Dit jaar staan ook het Wase toeristische aanbod en de lokale landbouwers in de kijker:

Tijdens de toeristische Waaslandmarkt op zaterdag staat het toeristische aanbod van de Wase gemeenten centraal. Bezoekers kunnen er proeven van de nieuwste uitstapjes en activiteiten dicht bij huis, of hun volgende fiets- of wandelroute uitstippelen.

In het kader van de week van de korte keten bieden landbouwers op zondag lokale producten aan. Rechtstreeks van het veld op het bord.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio